Värejä & tunnelmaa tauluilla

| On
huhtikuuta 08, 2017
Päätin tässä hiljattain tilata hieman piristettä makuuhuoneeseen (no kuulostipa rivolta?) ja aloin tutkimaan desenion verkkosivuja. Toiveena oli löytää tyyliini sopivat julisteet, jotka kuitenkin sopisivat yhteen makuuhuoneen muun ilmeen kanssa, eivätkä näin ollen suoraan hyppäisi kasvoille.
Ei ollut oikeastaan väliä olisivatko julisteet värittömiä vai värillisiä, tekstillisiä vai kuvitettuja.. Päädyinkin siis selailemaan deseniolla pitkäksi aikaa, sillä liian ihania töitä siellä on.

Desenio toimittaa tuotteet erittäin nopeasti ja paketin sainkin 3 päivän sisällä. Lisäksi tein tilaukseni lauantaina, joten oli yllättävää että putiikki oli aktiviinen myös viikonloppuna.
Käärön lopulta saatuani julisteet pääsivät erikseen hankkimiini kehyksiin, jotta lopputulos olisi vielä näyttävämpi. Olen aina tykännyt kehystää julisteita, joten tämä lopputulos ei tullut yllätyksenä.



Julisteina tiger in paradise ja born to stand out. Koko 30 cm x 40 cm. En suoranaisesti välitä tekstitauluista, koska ne ovat jotenkin niin old school, mutta tämä kuitenkin jäi puhuttelemaan. Saan turhan usein ottaa jollakin tavalla kantaa omaan tyyliini ja selittämään miksi pukeudun niin kuin pukeudun. Tai miksi hiukseni ovat kuten ovat. Itsekseni usein mietinkin että miksi kaikkien täytyy olla samanlaisia ja mahtua siihen yhteen tiettyyn muottiin. Miksi ihmeessä yrittäisin sopeutua- tai tunkea itseäni johonkin tiettyyn malliin jonka muut ovat päättäneet olevan ns. normaali?

Koska tykkään tehdä asiat omalla tavallani, päätin sitten tilata tämän julisteen tekstikammostani huolimatta. Halusin nimenomaan tilata julisteet jotka puhuttelevat itseäni tai muuten jäävät mieleeni.
No mitä tiikeristä on sanottavaa? Oh well, ruudun takana näpyttelee kissaihminen. Ja julisteen värit.. me likes.


Aluksi olin suunnitellut ostavani tauluhyllyn, mutta jotenkin ehdin jo tottua siihen että taulut ovatkin tuossa sängynpäädyn päällä. Voi olla että paikka vielä muuttuu, mutta tällä hetkellä ne sopivat tuohon.
Ja jos jollekin desenio on aivan uusi juttu niin kerrottaneen siitä lyhyesti. Eli verkkokauppa tarjoaa seinätaidetta julisteista kehyksiin, listoihin ja erilaisiin kiinnikkeisiin. Julisteet painetaan laadukkaalle paperille useammassa eri koossa. Aiheita julisteisiin on myös useita, kuten muoti, luonto, hyönteiset & eläimet, grafiikka.. jne.
Julisteilla on myös edullinen hinta, joten lihavaa kukkaroa ei näiden tilaamiseen tarvita.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti