Joulukuusta hankkimassa

| On
marraskuuta 02, 2017
Lokakuussa saatiin ensimmäisen kerran mahtava määrä lunta ja siinä samalla huomasin ensimmäisen kerran 7 vuoteen että olen hieman innoissani tulevasta joulusta. Olen aiemmin blogissakin kuuluttanut miten joulu imee energiani nollaan jo pari kuukautta ennen joulukuuta, joten oli todellinen yllätys huomata miten nyt odotankin joulua.
Lokakuun lumentulo sai aikaan myös todellisen virtapiikin, jonka seurauksena aloin etsiä joulukuusta. En ole koskaan aiemmin kuusta ostanut, mutta tiesin heti minkälaisen tahtoisin. En ole koskaan ymmärtänyt valkoisia kuusia, joten tottakai tilasin perinteisen vihreän. Lisäksi ajatuskin siihen ripustettavista valoista alkoi ahdistamaan kun edes muistelenkin lapsuudestani sitä kuinka äitini inhosi tuota hommaa. Näin ollen tilasin lopulta sellaisen kuusen jossa oli LED-valot valmiina.

Sisustuskauppa tarjosi juuri sellaista joulukuusta jonka olin jo mielessäni kuvitellut. Korkeutta on 150cm, mutta kun siihen lisätään latvatähti sekä näyttävät koristeet, on lopputulos varmasti oikein komea.
Tuntui kyllä hieman hassulta tilata joulukuusi jo lokakuussa, mutta oli sellainen olo että kannattaa tilata vielä kun joulufiilis on korkealla.

Ensiviikolla suuntaamme ystäväni kanssa hankkimaan joulukoristeita ja se lisää joulumieltäni entisestään. Toivottavasti joulukuusta on sitten tulossa todella luminen, sillä viimevuonna oli taas musta joulu.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti